Buat Tote Bag, Kos Bawah RM20

Hari ni saya nak kongsi projek buat mini beg tote. Hari tu saya sempat ke Daiso di Bintang Megamall dan shopping sikit, kain gingham, denim dan batting, setiap satu RM5.60 macam tu. Sempena hari tak kerja, semua anak-anak di sekolah, aku ambil kesempatan buat tote bag sambil testing kualiti interfacing yang aku beli kat kedai kain. Maaf yer, lupa ambil gambar gunting kain, tapi projek ni sangat senang dan dijamin siap dalam tempoh sejam (termasuk sukat, gunting, iron dan jahit). Kali ni aku buat saiz 9″ (tinggi) x 11.5″ (lebar).

 

 

 

Terima kasih ya, kalau ada pertanyaan sila tinggalkan komen atau email 🙂

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.